Oldalak

2011. október 9., vasárnap

2011 okt. 9 dél előtt

Áldjad lelkem, áldjad életem ...kezdetű énekkel kezdődött az imaóra.Imádkoztunk a szenvedély betegségben levőkért, kértünk vezetést az Úrtól hogy miként segíthetnénk az ilyen embereken.Az Úr biztosan meg tud mindenkit szabadítani , hiszen mi is megtapasztaltuk már sokan az Ő szabadítását , hála érte! ,, Esdve kérlek jó Atyám " ...énékkel folytatódott az együtt létünk.
A biblia órán ,,Egy követésre méltó modell " volt a téma.Gyönyörűen kibontakozott az ige, ami a 15. Zsoltárból volt.Különösen megragadott az a gondolat , hogy : Aki a világosságban jár , az egyenesen jár, annak nincs el rejteni valója, az úgy él ahogyan beszél. Egy másik gondolat : Legyen az életünk mindig Isten jelenlétében.Tartsuk egymást különbnek magunknál akkor meg sem kísértetünk azzal, hogy rágalmazzuk és pletykáljuk egymást.Az 5.-dik versben szó van arról, hogy uzsorát venni , ne tegyük kihasználva a másik ember rá utaltságát a segítségre!
Ott a szívben dől el minden, mondta Vékás Benjámin.Aki így él az nem e világból való és aki ezt a modellt követi az nem rendül meg soha. Adjon az Úr kegyelmet , hogy életünk megtisztuljon és ne kövessük a bűnösök útját!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése