Oldalak

2011. november 13., vasárnap

November 13

Az évszakhoz képest enyhe időben van részünk , ezért édesanya is velem jön a gyülekezetbe és a temetésre , ami délután 2 órától volt .
   A feddhetetlen élet előnyeit mutatták be az igéhez hozzá szóló testvérek . A 84.-dik Zsoltár 1-13 volt felolvasva . Nagy Kasza Lőrincz testvér hozzászólásából idézek : Ez a zsoltár agy olyan emberről szól aki nagyon szerette az Urat , mert az vágyik ennyire Ő utána . Ha én otthon tudok maradni , pedig nem vagyok beteg , mondva , hogy lehet így is imádkozni , akkor már becsapott a sátán . Mert ő tudja , hogy az Úr szólhat hozzám és esélyem van a változásra . Értékeljük az Úr házát és a közösséget !
Szűcs testvér elmondta , hogy ez a Zsoltár egy ének , amit énekeltek az Úr házába menve hegyen völgyön át .Ez egy kívánatos lelki állapot . Akkor tudjuk elmondani ezt a zsoltárt , ha betölt vággyal , Isten igéjével .a könyörgés lelkületével , megéljük élerünket becsületesen és Istenben bízzunk minden élet helyzetben .
  A délutáni alkalom is megéreztem az Úr jelenlétét , amikor azzal a jól ismert egyszerű kéréssel szólított meg az Úr : Kövess Engem .Vendég lelkipásztor Floid Parker testvér hirdette az igét , amit meg lehet rövidesen hallgatni Szatmárnémeti Magyar Baptista honlapján. .
  Az Úr munkálja bennünk a hallottak megélését !
  Sok-sok erőt ,és áldást minden kedves olvasómnak !

1 megjegyzés: