Oldalak

2011. november 7., hétfő

Női imanap

Egyik legkedvesebb idő töltés számomra a November első hétfőjén megszervezett női világ imanap .
Hála Istennek , most is részt vehettem és örömmel tapasztaltam az Úr jelenlétét , bár kevesebben voltunk , mint máskor .Átölelhettük a világ minden táján levő testvérnőinket , imádkozva szükségeikért .
Szücs Tünde testvérnő nyitotta meg az alkalmat egy kedves Túrmezei verssel . Majd a különböző föld részeken élők problémáit bemutatva, imádkoztunk értük , átérezve nehézségeiket hoztuk az Úr elé .
Nagy Irénke testvérnő bizonyságot tett arról a megtapasztalásról , ahogy őket átsegítette Isten amikor Balázskával járták az onkológiát és az egyik Budapesti kórházat . Az Úr mindig idejében meghallgatta a fohászát és alkalmas időben érkezett a segítség .Lehetősége volt bizonyságot tenni és az orvosért műtét előtt hangosan imádkozni , ami nagyon jól esett az orvosnak .Mi is ragadjunk meg minden lehetőséget , hogy Isten neve megdicsőüljön .
Áldja meg az Úr a betegeket és gondozóikat akik nem lehettek közöttünk , értük is imádkoztunk , és nagyon hiányzott Vékás Erzsike testvérnő aki most a régi Szovjet államokban szolgál .Segítse haza az Úr egészségben.
Hiszem , hogy meghallgatta az Úr az imáinkat az összes baptista nőkkel egyetemben !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése