Oldalak

2013. szeptember 30., hétfő

Ismét Köszönöm !

Csodálatos számomra az , hogy közel hozható Temesvár és szinte ott éltem át , hogy Renáta és Dániel frigyre léptek . Mindez Ilyés Csabának , drága vejemnek köszönhetem meg persze a mostani tudománynak . Minden ami fontos volt ezen az eseményem láttam és hallottam. Már több igehirdetést hallgattam az ó szövetségi Izsák és Rebeka házasságáról , de most is volt üzenet benne . Szűcs Sándor lelkipásztor hirdette az igét . Rá mutatott arra a szép kezdetre amikor Istenre hallgattak . Majd jött egy idő amikor meglazult ez a kapcsolat Isten és közöttük , amikor Izsák magát féltve majdnem bűnbe vitte azokat a népeket akik közé kerültek . Később pedig a gyermekeik között tettek rossz dolgot , mert Rebeka Jákóbot szerette , Izsák pedig Ézsaut aki ízlése szerint készített neki vadat . Izsák , Isten akaratát figyelmen kívül hagyva Ézsaut akarta megáldani . Itt Rebeka túl járt az eszén , de ez gyűlöletet szült a két testvér között . Menyire kell vigyázni , hogy ne csak jól kezdjük a házasságot hanem jól is folytassuk . Segítse erre az Úr az ifjú Demjén házaspárt is ( unokámat és férjét ). Sok szép és hasznos tanácsot adtak a meghívottak gondolom az idők folyamán vissza vissza nézik majd. Az Úr áldása legyen veletek , drágáim !

2013. szeptember 25., szerda

Köszönöm

Hálás szívvel köszönöm , hogy én is részesültem az elmúlt vasárnap áldásából , mert van valaki aki ezt lehetővé tette az interneten keresztül . Köszönöm az ige üzenetét az énekkar szolgálatát . Külön hálás vagyok Seletye Renátáért , legnagyobb lány unokámért aki , fájdalmasan elköszönt a gyülekezettől , mert szombaton lesz a menyegzője Temesváron . Ma tőlem is elköszönt . Imádkozó szívvel búcsúzom és bízom az Úrban , hogy megőrzi és megáldja ezt a lépését is . Sajnos én csak lélekben kísérem el betegségem miatt . Legyen velünk az Úr és adjon üzenetet azon az alkalmon is . Isten mindenütt jelen van , ahol Őt meghívják . Áldott legyen az Ő neve !

2013. szeptember 20., péntek

Haza jöttem a kórházból

Hála Istennek amit csak megkaphattam mindent megkaptam a kórházban. Csodálatos személyzetet ismertem meg akik mindent megtettek a betegekért . Az Úr áldja meg őket . Most már csak rajtam múlik , hogy gyógyuljak és kell legalább egy hét , hogy össze érjenek a gyógyszerek . Továbbra is szedek gyógyszert , de mindennél többet ér a diéta és a pihenés .

2013. szeptember 6., péntek

Készülök

Napokon belül kórházba fogok menni. Én most ennek nagyon örülök . Ígéretet kaptam , hogy ettől a sok víztől , nagy hastól megszabadulok . Talán ezért is várok türelmesen . Igaz nem az enyém a türelem , Isten adja minden napra . Köszönöm az értem  imádkozókat. Továbbra is kérem szépen . Mindenkinek nagyon jó egészséget és kellemes hétvégét !