Oldalak

2013. augusztus 27., kedd

Ő erőt ad

Erőt ad a megfáradottnak , és az erőtlen erejét megsokasítja.
Elfáradnak az ifjak és meglankadnak , megtántorodnak a legkülönbek is :
De a kik az Úrban bíznak , erejök megújul , futnak és nem lankadnak meg , járnak és nem fáradnak el !
         Ésaiás könyve 40 :29-31
Ezeket az igeverseket olvasta fel ma Szücs testvér és nekem ezek a szavak nagyon sokat mondottak már sokszor és most is

2013. augusztus 18., vasárnap

Szeretlek Uram, én erősségem !

 A 18-dik Zsoltárból idéztem , de én is így érzek .
Csodálatos e mai nap , mert ma  Benjámin unokám 18 éves . Amikor ő megszületett én  a Kolozsvári Hematológiai intézetbe készültem . Azóta Isten sokszor felemelt a csüggedésből és megerősített . Mennyi kegyelmet tapasztaltam már . Ma is csak Ő benne bízom . Nem mindent értek ami velem történik , mégis szeretem az én hűséges Uramat . Áldom Őt amíg csak élek és köszönöm , hogy Ő sokkal jobban szeret ,mint én azt elgondolnám .  Tartsd meg Uram Benit , hogy nőjön nagyra a jóban , ő is és a többi nyolc unokánk . Hála Neked értük !

2013. augusztus 10., szombat

Ismét Vasárnap

Emberileg lenne okom az elkeseredésre ,  még mindig nem mehetek a gyülekezetbe olyan gyenge vagyok. De az Úrra bíztam az életem aki mindenütt jelen van és Ő ad győzelmet a kísértések legyőzéséhez . Tudom, hogy ..,, a felhők fölött mindig süt a nap , Isten hozzám is hűséges marad.." ezért ismét csak Rá bízom magam . Mindenkinek Áldott Vasárnapot , Istentől jövő üzenetet kívánok !

2013. augusztus 3., szombat

Nem is gondoltam

A Turmezei verset le kellett írjam , szinte prófécia volt .
Az Úr megengedte , hogy nagyon beteg legyek . Két hétig kórházba voltam és további kezelést kaptam .Nagyon gyenge vagyok és legtöbbet ágyban fekszem . De hatalmas és erős az én Megváltóm akire bízhattam az életem. Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok !