Oldalak

2013. június 18., kedd

Krisztusban megnyert áldások

Mostanság elég nagy áldás számomra sok olyan dolog amit eddig természetesnek vettem .  
Vasárnap van , hát természetes , hogy gyülekezetbe megyek . És volt idő amikor ezt nem tudtam értékelni . Most Isten megengedte , hogy ezt  is átértékeljem . Nagyon tudok örvendezni amikor megtehetem , pláne ha ott nem is leszek rosszul .
Az elmúlt vasárnap délelőtt is így volt , csupán rosszul is lettem . De élveztem a testvéri közösség  áldását .
Imádkoztunk lelki növekedésért , tanított az Úr a biblia órán is és az igehirdetésben sorra vehettünk néhány áldást amit Krisztusban nyertünk . Az ige  az Efézusi levél 1: 1- 14 volt. , Kovács József lp. testvér tolmácsolásában . 1.) A kiválasztás áldása . Ha belegondolunk mekkora nagy áldás ez ! 2.)  Majd a Fiúvá fogadás áldása , azért lett ,hogy az Ő dicsőségére éljünk . 3.) A megváltás áldása . Ő szabadított meg minden bűntől . 4.) A kijelentés áldása . Ha ezt nem teszi Isten , bármeddig éltünk volna  soha sem értettük volna meg Őt és az Ő igéjét . 5.) Az elpecsételésnek az áldása . A Szent Lélek védelme alatt élünk . De ez zálog is ugyan akkor . És még mennyi mindent kaptunk Istentől Krisztusban . Legyünk érte nagyon hálásak !
Ha valaki az Úrban talál segítő társra ez is egy áldás . Ilyenben volt része egy kedves rokonomnak : Szilágyi Orsolyának , aki Harcsa Krisztiánnal eljegyezte  Június 15.-én magát . Áldja meg az Úr őket !